Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب سربلند که روایت زندگی شهید محسن حججی است مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است، شاید یکی از دلایل تجدید چاپ‌ها و فروش بالای این کتاب روایت‌ها و داستان‌های واقعی و صادقانه از زندگی این شهید است که خواننده را جذب می‌کند. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، شهید محسن حججی جوان بی ادعایی بود که در گوشه‌ای از دنیا به زندگی مشغول بود، زندگی روزمره‌ای مانند همه مردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانواده‌ای داشت و نیروی جوانی و عقایدی که برایشان روزها و شب‌هایش را سپری می‌کرد.

محسن مانند همه مردم روزگار می‌گذراند و تا زمان شهادتش شاید کسانی که او را خوب می‌شناختند به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسید. شاید یکی از دلایل ناشناخته بودن محسن قبل از شهادت نحوه تفکر و اعتقاداتش بود که نمی‌خواست هر قدمی که برمی‌دارد و هرکاری که برای رضای خدا انجام می‌دهد به گوش دیگران برسد و به قول معروف در بوق و کرنا نواخته شود.

محسن بی صدا و آرام زندگی می‌کرد و دوستان زیادی هم داشت، دوستانی که با هم مشغول جهاد بودند. می‌گویم جهاد؛ چون محسن جهادگری بی شیله پیله بود. دوستدار مردم و عاشق اهل بیت و شهادت. او برای کمک به محرومان و برای کمک به فرهنگ جهاد و گسترش فرهنگ کتابخوانی و مسائلی از این دست فعالیت می‌کرد.

عشق محسن به شهید احمد کاظمی سبب شده بود تا این شهید را الگوی خود قرار داده و بر همین اساس زندگی کند تا در نهایت به آرزویی که در سر داشت و آن را با همسرش در میان نهاده بود برسد.

محسن برای شهادت زندگی می‌کرد و دست از دنیا و همه متعلقاتش برداشته بود. سال 96 بود و مدافعان حرم به سوریه می‌رفتند و جوانان بسیاری از ما در آنجا به شهادت رسیدند. محسن هم عزم رفتن کرد، از سد سخت رضایت مادر گذشت و با اهل خانه خداحافظی کرد و رفت.

16 مرداد بود 96 که به اسارت تروریست‌های منفور داعش درآمد، تنها خدا می‌داند در 2 روزی که اسیر خون‌خواران بود چه کشید و دم نزد، دو روز بعد و در تاریخ 18 مرداد محسن به آرزویش رسید، شربت شهادت نوشید و به دیدار معبود شتافت.

نحوه بازگشت پیکر محسن به ایران، انتظار برای آمدنش، تشییع پیکرش و خاکسپاری و همه آن روزها خود حکایتی مفصل است. حکایتی که شاید تا کسی با چشمان خود نمی‌دید باور نمی‌کرد.

محسن پس از شهادت به جهانیان معرفی شد، حالا همه دنبال شناخت بیشتری از او بودند. محمدعلی جعفری به کمک مردم آمده و زندگی‌نامه محسن را به رشته تحریر درآورد و نام آن را «سربلند» نهاد.

سربلند روایت زندگی جوان نجف آبادی به نام محسن حججی است که شاید هنوز هم جوانب بسیاری از زندگی او ناشناخته مانده و ناشناخته نیز بماند.

از زمانی که سربلند به چاپ رسید تا کنون که به چندمین چاپ رسیده است مخاطبان بسیاری جذب خود کرده است، شاید یکی از دلایل گرایش خوانندگان به این اثر توانا زندگی واقعی و جذاب جوانی باشد که تا زمان شهادت کسی از او خبر نداشت.

«سربلند» فقط برای خواندن نیست

کتاب سربلند از آن کتابهایی است که فقط برای خواندن نیست، می‌شود مدتی را هم با صفحاتش زندگی کرد، از همان کتاب‌هایی که تا تمامش نکنی خواب به چشمانت نمی‌آید. همان‌هایی که جای خالی‌شان در زمانه ما احساس می‌شود.

یکی از خواندن سربلند می‌گفت: این کتاب سطر به سطرش بوی عشق می‌دهد، عشق به ارباب، عشق به شهادت. عشق به خوبی‌ها. همه روایت‌هایش قشنگ است و آدمی را مجبور می‌کند تا تهش بخواند بدون درنگ.

یکی دیگر از خوانندگان همین کتاب گفت: سربلند را باید تا آخر بخوانی، بدون وقفه، بدون چشم برداشتن. حتی اگر نخواهی هم نمی‌تواند از سربلند سر، بلند کنی تا تمام شود، آنقدر که این کتاب جذاب است و هیجان دارد. زندگی محسن واقعاً خواندن دارد.

لایق شهادت

در صفحه 127 کتاب سربلند داستانی جذاب از زبان یکی از رفقای محسن می‌خوانیم: «توی این سالها زیاد از شهادت حرف می‌زد؛ صحنه‌هایش مثل فیلم از جلوی چشمم رد شد، در اردوی جهادی دستم رفت لای بالابر. محسن به مزاح گفت: یه کاری می کنی این عکس رو بذارن گوشه موسسه.

گفتم: نترس دادا؛ من لیاقت شهادت ندارم. خندید: می‌دونم اگه قرار باشی کسی از این جمع شهید بشه فقط منم».

اصفهان| اردوهای جهادی چگونه حججی‌ها را تربیت می‌کنند؟ عصر جدیدی از استعدادها در دل اردوهای جهادیشهید حججی یک سیر مشخص تحول و تکامل داشته استتسنیم گزارش می‌دهد؛ روایتی جالب از خادمی شهید حججی در یک حسینیه

کتاب بخوانید

در صفحه 46 کتاب سربلند به نقل از یکی از دوستان محسن آمده است: «وقتی در شهر کتاب کار می‌کرد، می‌گفت: یک نمایشگاه کتاب زدیم، بیایید ببینید. رفتیم. بیشتر کتاب‌ها راجع به زندگی شهدا و اهل بیت (ع) بود. می‌گفت: اگه کتاب بخونید معرفتتون زیاد میشه، اون وقته که ایمانتون قوی می‌شه.

خودش کتاب هنر اهل بیت را زیاد می‌خوند».

کار خیر

در صفحه 59 سربلند نیز نوشته شده: «در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان مشغول گذراندن دوره بودیم. یک روز آمد سمت من و گفت: حاضری امروز کاری برای آخرتمون بکنیم؟ قبول کرده و نکرده دستم را گرفت و برد سمت اتاق. داخل اتاق که شدیم بوی بدی به صورتمان خورد، گفت: پیرمرد زخم بستر گرفته، کمک بدیم به پرستار برای شست و شو. پرستار خواست بدن پیرمرد را با مایع شستشو داخل اتاق شستشو دهد، محسن عصبانی شد و اجازه نداد.

خودش سریع رفت و از داروخانه سرم و مواد شستشوی مخصوص را گرفت و برگشت. بدن پیرمرد که حتی نمی‌توانست حرف بزند را شست، خشک کرد، لباس پوشاند و بعد هم بوسه‌ای به پیشانی پیرمرد زد و اتاق را ترک کردیم.

توی راه بهم گفت:‌ این پیرمرد فردا برامون شهادت می‌ده. این کار آخرت جواب می‌ده».

بسپار به خدا

در صفحه 218 کتاب سربلند هم می‌خوانیم: « گفت: می‌خوام اینجا رفاقتی کار کنیم، مثل دوتا رفیق. مافوق و سرباز نداریم، نمی خوام بیست و چهار ساعته جلوم پا بچسبونی، حتی اگه ازم خطایی دیدی بهم تذکر بده، زود فضا را صمیمی کرد. با من درد دل می‌کرد.

از زندگی خصوصی‌اش می‌گفت، از ازدواجش، که چطور در را زده به دریا و بعد خدا همه کارها را به خیر و خوشی روبراه کرد. مدام نصیحتم می‌کرد زود ازدواج کنم: قدم اول را بردار، بقیه‌اش را بسپار به خدا».

گفتی‌های زندگی محسن بسیارند، برخی‌هایش را در سربلند خوانده‌ایم و خیلی‌هایش را هنوز نمی‌دانیم و این خیلی‌ها می‌ماند تا قیامت.

دست دهنده

محسن از آن جمله جوانانی بود که اگر می‌ماند یک حسرت و افسوس هرگز رهایش نمی‌کرد و آن هم حسرت شهادت بود. اما حالا که به آرزویش رسیده است افسوسی برای ما رقم زده است. افسوس برای نبودنش.

این را هم بگویم و تمامش کنم؛ محسن برای کارها و برنامه‌های فرهنگی و جهادی از جیبش خرج می‌کرد، خصوصا کارهای فرهنگی. معتقد بود که اگر بخشنده باشی محتاج نخواهی شد. یک جمله داشت که زیاد تکرار می‌کرد: « دست دهنده وا نمی‌مونه».

انتهای پیام/ن

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۸۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید و متفاوت به سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌آید.

از عناوین کتاب‌های جدید می‌توان اشاره کرد به:

«از سلاخ‌خانه تا مهدیه»

زندگی و زمانه غلام محمدی که پس از آشنایی با شیخ احمد کافی توسط ایشان شاه غلام لقب گرفت و مسیر زندگی‌اش تغییر کرد. در این کتاب بخش‌هایی از زندگی شیخ احمد کافی از زبان شاه‌غلام با زبانی صریح، کوچه بازاری و آمیخته با حکمت لوتی‌گری روایت شده است.

«بازنویسی ‌منتهی‌الآمال»

بازنویسی و تحریر تازه‌ای از منتهی‌الآمال تألیف شیخ عباس قمی با موضوع زندگانی چهارده معصوم علیهم‌السلام که مطالب کتاب با حفظ امانت‌داری، طبق ویرایشی اساسی به صورت قابل فهم طبقه‌بندی شده است.

«خونهایش»

روایتی در قالب اول شخص مفرد که وقایع پایانی عاشورا و مصائب حضرت حسین علیه السلام از زبان حضرت زینب سلام الله علیها با نثری ادبی و با تأمل در منابع عاشورایی بازگو می‌شود.

«علمدار پاراچنار»

سرگذشت فکری، سیاسی سیدعارف حسین حسینی رهبر سابق شیعیان پاکستان. روایت‌هایی از فعالیت‌های فرهنگی و دینی سیدعارف در دهه‌ی پنجاه در پاراچنار منطقه‌ای در شبه قاره هند و تأثیرات او در این منطقه.

«ارض موعود»

داستانی پر جنب‌و‌جوش بر اساس ماجراهای واقعی از چهار رفیق صمیمی با درونمایه‌ی یهود و توهم نژاد برتر. هر بخش از داستان با عناوین مختلف، همچون پازل در کنارهم مسیر داستان را مشخص می‌کند.

«سیرهنامه امیرالمونین، جلد۴»

سیری در سرگذشت و سیره‌ی حضرت امیر علیه‌السلام در مقطعی از دوران خلافت حضرت، به همراه گزارشی از جغرافیای کوفه با دور اندیشی در جنگ صفین و رویدادها و حوادث پیرامون آن.

«خاکنشین»

داستانی تاریخی از دوره‌ی زندگی حاج شیخ عباس قمی و حکومت رضاشاه و کشف حجاب است. زمانه‌ای که کتاب مفاتیح ‌الجنان حاج شیخ عباس قمی متولد شد و دست به دست و شهر به شهر چرخید.

«فرار ماردوش»

فرار ماردوش روایت زندگی نوجوانی است که در پی یافتن راه نجات است و در بحبوحه انقلاب، مسیر نجات حقیقی را پیدا می‌کند.

«پرونده مختارنامه»

پرونده مختارنامه روایتی خواندنی دربارۀ سریالی تماشایی است! این کتاب قرار است به این سؤال پاسخ بدهد که در شرایطی که برخی آثار هنری با دریافت بودجه‌های کلان به آثاری کم‌ارزش تبدیل می‌شوند، چگونه یک اثر هنری ماندگار می‌شود و طراوت خود را حتی پس از گذشت سال‌ها حفظ می‌کند.

«دنیایی که آدم ساخت»

داستانی جذاب و پرکشش درباره آفرینش آدم(ع) که آیات و روایات موجود در این حوزه را با زبانی ادبی و روایی برای مخاطب جوان و نوجوان امروز بازگو کرده است.

علاوه بر کتاب‌هایی با موضوع تاریخ اسلام و تشیع، عناوین بسیاری با موضوع خانواده، تاریخ معاصر ایران، شعر و ادبیات داستانی در نمایشگاه کتاب عرضه خواهد شد.

لازم به ذکر است که در نمایشگاه امسال، انتشارات بین‌الملل در کنار عرضه کتاب، فعالیت‌های فرهنگی متعددی همچون رونمایی، جلسات نقد و بررسی کتاب، جشن امضا با حضور نویسندگان نام‌آشنا و چهره‌های فرهنگی و هنری و برنامه‌های ویژه باشگاه مخاطبان را تدارک دیده است.

در ضمن سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب با شعار «بخوانیم و بسازیم» از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • عطر و بوی شهادت در اصفهان پیچید
  • شهدا بار دیگر با پیام آزادگی در اصفهان تشییع شدند