Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@01:12:54 GMT

رفع مشکلات محلات محروم نیازمند عزم همگانی است

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۷۶۱۱

رفع مشکلات محلات محروم نیازمند عزم همگانی است

مسوول مرکز نیکوکاری شهید «حججی» خرم‌آباد گفت: رفع مشکلات مناطق محروم نیازمند عزم ملی و همگانی و کمک همه مسوولان و ادارت است.

یاسر بسطامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به برگزاری جلسه مجمع سلامت محله پاچنار، شصت متری و مخمل‌کوه که با حضور که با حضور جمعی از مسوولان و ریش سفیدان و فعالان فرهنگی و اجتماعی منطقه پاچنار و هیات رییسه بازی‌های روستایی و بومی محلی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: جمع‌آوری لیست بیماران منطقه پاچنار، شصت متری و مخملکوه  توسط مرکز بهداشت و درمان و برگزاری دوره مقدماتی و تکمیلی هلال احمر با محوریت خانه داوطلب از جمله مصوبات این جلسه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهدای جوایز به نفرات برتر پنجمین دوره مسابقات بومی محلی منطقه پاچنار، شصت متری و مخملکوه از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که می‌توان به آن اشاره کرد.

مسوول مرکز نیکوکاری شهید «محسن حججی» خرم‌آباد با اشاره به اینکه این مسابقات در 6 رشته برای آقایان و بانوان برگزار شد، عنوان کرد: نفرات برترآقایان  در سه رشته دال‌پلان، کیسه‌کشی دو و میدانی و  بانوان دال‌پلان ، یه قول دو قول و لی‌لی انتخاب شدند.

بسطامی گفت: این مسابقات با مساعدت هیات بازی‌های بومی محلی خرم‌آباد، مرکز نیکوکاری محسن حججی، خانه دواطلب هلال‌احمر و کانون سلامت منظقه پاچنار و دفتر تسهیل‌گری منطقه برگزار شد.

منتخب کانون سلامت و خانه داوطلب هلال احمر منطقه در ادامه به برخی کارهای انجام شده  توسط مرکز نیکوکاری شهید محسن حججی اشاره و تصریح کرد: جذب بیش  از 15میلیون تومان لوازم التحریر،  18 میلیون تومان مواد غذایی گرم، 50 میلیون تومان هزینه برنامه‌های فرهنگی  و اجتماعی 10 میلیون لباس بچگانه ،زنانه ومردانه با استفاده از ظرفیت خیرین از جمله فعالیت‌های این مرکز در سال 98 بوده است.

برگزاری کلاس‌های آموزشی اشتغال زایی در شش رشته برای 60 نفر از بانوان با مشارکت فنی‌حرفه‌ای، اجرای کلاس‌های تقویتی، آموزشی ، خدمات پزشکی و درمانی رایگان همچنین پیگیری مطالبات  و دغدغه‌های مردم و مشارکت در برنامه ‌های فرهنگی و اجتماعی بخشی دیگر از فعالیت‌های مرکز نیکوکاری شهید محسن حججی است که بسطامی به آن اشاره کرد.

مسوول مرکز نیکوکاری شهید محسن حججی گفت: کمک رسانی به مناطق سیل‌زده، برگزاری جشن‌های مختلف، برگزاری اردوهای یک روزه و چندروزه در مناطق عملیاتی ، برگزاری کارگاه‌های آموزشی آسیب شناسی بانوان مشارکت  در راه‌اندازی خانه هلال احمر محله بخش دیگری از فعالیت هایی است که می‌توان مطرح کرد.

بسطامی بیان کرد: افطار المومنین 350 خانواده محروم منطقه، برگزاری اردوهای تفریحی  و ورزشی همچنین برگزاری کلاس‌ها  و دوره‌های تربیت  مربی مهدویت و یاوداره شهید اسماعیل غلامی یاراحمدی از دیگر فعالیت‌های مرکز نیکوکاری شهید محسن حججی است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه برای تحقق جامعه ایده‌ال و عاری از محرومیت  ضروری است که دولت برای رفع مشکلات مناطق حاشیه ای راهکاری اساسی و ریشه‌ای داشته باشد، تصریح کرد: برای رفع محرویت نیاز به هم افزایی یکپارچه در سطح جامعه هستیم زیرا تا اراده و باوری برای این موضوع وجود نداشته باشد کاری از پیش نمی‌رود.

نماینده دفتر تسهیلگری و توسعه محله پاچنار خرم‌آباد با بیان اینکه ما منبع آماری جامعی از فرصت‌ها تهدیدات آماربیماران، نیازمندان و اطلاعات آمایشی از ساکنین منطقه پاچنار، شصت متری و مخملکوه را در اختیار داریم، تصریح کرد: اگر اراده واقعی ازسوی دستگاه‌های خدمات رسان و نهادهای دولتی وجود داشته باشد ما حاضر هستیم  بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی در راستای رفع محرومیت مناطق اشاره شده همکاری کنیم.

بسطامی در پایان تاکید کرد: اگر به اصول و ارزش‌ها پایبند باشیم مشکلات سریع‌تر مرتفع خواهد شد و درنهایت عدالت اجتماعی و اقتصادی تحقق پیدا خواهد کرد، نکته‌ای که عزم ملی و همگانی را می‌طلبد.

انتهای پیام‎/

منبع: فارس

کلیدواژه: محسن حججی شهید سلامت مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر